shpejtësia dhe cilësia

Cilësia dhe shpejtësia e dorëzimit janë një nga kompetencat kyçe të kompanisë sonë të printimit.Shtypjen offset

Ne shtypim të gjitha llojet e printimit ofset për promovimet tuaja

shikoni në ofertën
CILESIA E LARTE E IZRADIT


OFRIMI NË KOHË


24 / 7 ËSHTË E disponueshme për ju


botuese shtypi

Një shtypshkronjë që ka kaluar shumë vite biznesi
e specializuar në botimin dhe shtypjen e të gjitha llojeve të librave.


Libri është dashuria jonë më e madhe!


Dashuria që ushqehet prej dekadash ka evoluar në të gjitha pjesët e familjes Planjac. Dhurata e parë, mbështetja e parë, fjala e parë, letra e parë, miku i parë, dashuria e parë është një libër. Ne flemë me të dhe zgjoheshim, pohojmë, e popullarizojmë, qajmë dhe qeshim. Çdo libër është i veçantë, vetëm juaji, i juaji dhe i yni
Dashuria është ajo, dhe me dashurinë tuaj ju japim dhe shtypni libra të rinj ....

dipl.ecc. Muamera Planjac


30
vitet e punës


3000+
tituj të lëshuar


72
njohje


6500+
klientë të kënaqurOUR SHËRBIMET


Offset
PRESS

blloqe, rreshta
revista, katalogë
fletushka, broshura

VIEW


KARTONAŽA I
Shkrimtarëve

Kutitë e kontejnerëve
Kutitë e paketimit
Regjistrues

VIEW


PVC
Produkte

Wrap / Shirt / Eut
fenerë të transportit
leje

VIEW


Shirit Null me logon tuaj

shfletoj shirit
kasetë të shtypur
kaseta të valëzimit të letrës.

VIEW


promovuese
NENI

kimike, lighters, pendants,
çadra, hammers, xhaketa

VIEW


ADVERTISING
çanta

Çanta letre, çanta eko,
qese plastike

VIEW


shtypje
libër

Ne shtypim të gjitha llojet
libër i llojeve të ndryshme të lidhjeve

VIEW


PROIZVODNJA
kon

prodhimi i filetave
e letrës së bardhë dhe kraft

VIEW
Lëreni printimin tek ne

sepse kemi mbi 30 vjet përvojë pune.

SHUME FJALË RRETH NESH

Sepse kënaqësia juaj është e para!


Kemi punuar për njerëz mahnitës në projekte emocionuese!


GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!